20 Ιουλιου 1974 Δεν Ξεχνω : 44 χρόνια μετά δεν ξεχνούμε την εισβολή του αττίλα στην κύπρο και την κατοχή μέχρι και σήμερα μεγάλου μέρους του νησιού.

20 Ιουλιου 1974 Δεν Ξεχνω : 44 χρόνια μετά δεν ξεχνούμε την εισβολή του αττίλα στην κύπρο και την κατοχή μέχρι και σήμερα μεγάλου μέρους του νησιού.. Δεν ξεχνω τη μητέρα μου η οποία, όταν ήμουν μαθητής και τη ρώτησα ποια ήταν και τι απέγινε η καλύτερη παιδική της φίλη, μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ασταμάτητα δάκρυα πως βρέθηκε βιασμένη και κομματιασμένη σε ένα παλιό σκουριασμένο βαρέλι. Επίσης δεν ξεχνούμε ότι το δρόμο για την τουρκική κατοχή τον άνοιξε η χούντα στην ελλάδα, με την ανατροπή της εκλεγμένης και δημοκρατικής κυπριακής κυβέρνησης του. Κανένας δεν ξεχνά τίποτα δεν ξεχνιέται. Γύρω στις 04:00 γυρίσαμε στις θέσεις διασποράς στο στρατόπεδο της ελδυκ. Τα δεδομένα που δημιούργησε η εισβολή της 20ης ιουλίου 1974 δεν θα γίνουν αποδεκτά από εμάς τους εθνικοκοινωνιστές ούτε θα γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε λύση που θα εδράζεται επ' αυτών.

Το καλοκαίρι του 1974 βρισκόμουν στο παρίσι. 44 χρόνια μετά δεν ξεχνούμε την εισβολή του αττίλα στην κύπρο και την κατοχή μέχρι και σήμερα μεγάλου μέρους του νησιού. Συλλογοσ εφεδρων πελοποννησου (σ.ε.π.) δεν ξεχνω. Κανένας δεν ξεχνά τίποτα δεν ξεχνιέται. Πωσ οι τουρκοι εχασαν 80 ανδρεσ.

Αλφειός Ποταμός: ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ 20 ...
Αλφειός Ποταμός: ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ 20 ... from 1.bp.blogspot.com
0:50 περήφανοι ανορθωσιάτες 5 637 просмотров. Κανένας δεν ξεχνά τίποτα δεν ξεχνιέται. 20 ιουλίου, 2021 20.07.2021 • 21:18. Ἰουλίου 20, 2013 ἀπὸ τὸν/τὴν momyof6. Στη τουρκική εισβολή με την κωδική παρότι η τουρκία υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για εισβολή, αλλά για «ειρηνική επέμβαση», ώστε να επανέλθει η συνταγματική τάξη μετά το. Ο αττίλας εισβάλει στην κύπρο. Γύρω στις 04:00 γυρίσαμε στις θέσεις διασποράς στο στρατόπεδο της ελδυκ. H τουρκική εισβολή στην κύπρο το 197415 (τουρκικά:

Πώς μπορούμε να έχουμε ειρήνη όταν φανατικοί δολοφόνοι ζουν ανάμεσά μας;

Ο κυπριακός ελληνισμός τιμά σήμερα τους πεσόντες της βάρβαρης τουρκικής εισβολής και καταδικάζει σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα, φοιτητικές παρατάξεις και άλλα οργανωμένα σύνολα καταδικάζουν την τουρκική εισβολή του 1974 και τη συνεχιζόμενη κατοχή. 44 χρόνια μετά δεν ξεχνούμε την εισβολή του αττίλα στην κύπρο και την κατοχή μέχρι και σήμερα μεγάλου μέρους του νησιού. Η 20η ιουλίου του 1974 αποτελεί μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του σύγχρονου ελληνισμού. Τα δεδομένα που δημιούργησε η εισβολή της 20ης ιουλίου 1974 δεν θα γίνουν αποδεκτά από εμάς τους εθνικοκοινωνιστές ούτε θα γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε λύση που θα εδράζεται επ' αυτών. Οι πολεμιστές της λευκωσίας, οι φαντομάδες και οι προδότες! Σήμερα συμπληρώνονται τριανταεννέα χρόνια από το μαύρο πρωινό της 20ης ιουλίου του 1974, όταν οι ορδές του αττίλα εισέβαλαν στην κύπρο, σκορπώντας το θάνατο και την καταστροφή. Kıbrıs barış harekâtı, επιχείρηση ειρήνευσης κύπρου ή τουρκικά: 20 ιουλίου, 2021 20.07.2021 • 21:18. Στη τουρκική εισβολή με την κωδική παρότι η τουρκία υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για εισβολή, αλλά για «ειρηνική επέμβαση», ώστε να επανέλθει η συνταγματική τάξη μετά το. Την επομένη, 21 ιουλίου, οι μάχες στην κύπρο συνεχίζονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Γύρω στις 04:00 γυρίσαμε στις θέσεις διασποράς στο στρατόπεδο της ελδυκ. Ανδρέα σε απόσταση μεγαλύτερη των 12 νμ και κατευθύνονται προς κυριακή 21 ιουλίου 1974. Κανένας δεν ξεχνά τίποτα δεν ξεχνιέται.

Στη τουρκική εισβολή με την κωδική παρότι η τουρκία υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για εισβολή, αλλά για «ειρηνική επέμβαση», ώστε να επανέλθει η συνταγματική τάξη μετά το. Πωσ οι τουρκοι εχασαν 80 ανδρεσ. Διάβολε γιατί δεν πήραμε το κιόνελι Δεν ξεχνω τη μητέρα μου η οποία, όταν ήμουν μαθητής και τη ρώτησα ποια ήταν και τι απέγινε η καλύτερη παιδική της φίλη, μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ασταμάτητα δάκρυα πως βρέθηκε βιασμένη και κομματιασμένη σε ένα παλιό σκουριασμένο βαρέλι. Η νεα σαλαμινα αμμοχωστου δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, αλλά είναι η ίδια η αμμόχωστος και πρεσβεύει τις αξίες της δημοκρατίας και της ευγενούς άμιλλας.

SiMiO ANAFORAS: ΚΥΠΡΟΣ 1974(ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ)!
SiMiO ANAFORAS: ΚΥΠΡΟΣ 1974(ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ)! from 4.bp.blogspot.com
Ανδρέα σε απόσταση μεγαλύτερη των 12 νμ και κατευθύνονται προς κυριακή 21 ιουλίου 1974. Η νεα σαλαμινα αμμοχωστου δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, αλλά είναι η ίδια η αμμόχωστος και πρεσβεύει τις αξίες της δημοκρατίας και της ευγενούς άμιλλας. Kıbrıs barış harekâtı, επιχείρηση ειρήνευσης κύπρου ή τουρκικά: Πλανητησ που δεν γνωριζει την ιστορια του ειναι καταδικασμενοσ να την ζει συνεχωσ, ξανα, και ξανα Επίσης δεν ξεχνούμε ότι το δρόμο για την τουρκική κατοχή τον άνοιξε η χούντα στην ελλάδα, με την ανατροπή της εκλεγμένης και δημοκρατικής κυπριακής κυβέρνησης του. Με τη δράση της βάζει το λιθαράκι της για να κρατά τη ψηλά το φρόνημα, τον πόθο της επιστροφής και να μυεί τους. Την επανένωση της νήσου και του συνόλου του κυπριακού λαού, στο πλαίσιο των αποφάσεων του οηε, χωρίς εγγυητές και κατοχικά στρατεύματα.» δεν ξεχνάμε την εισβολή στην κύπρο, τους νεκρούς και αγνοούμενους. 20 ιουλίου, 2021 20.07.2021 • 21:18.

Συλλογοσ εφεδρων πελοποννησου (σ.ε.π.) δεν ξεχνω.

Την επομένη, 21 ιουλίου, οι μάχες στην κύπρο συνεχίζονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Η νεα σαλαμινα αμμοχωστου δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, αλλά είναι η ίδια η αμμόχωστος και πρεσβεύει τις αξίες της δημοκρατίας και της ευγενούς άμιλλας. 0:50 περήφανοι ανορθωσιάτες 5 637 просмотров. Για μια χούφτα από το χώμα τη. Δεν ξεχνω τη μητέρα μου η οποία, όταν ήμουν μαθητής και τη ρώτησα ποια ήταν και τι απέγινε η καλύτερη παιδική της φίλη, μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ασταμάτητα δάκρυα πως βρέθηκε βιασμένη και κομματιασμένη σε ένα παλιό σκουριασμένο βαρέλι. Στη τουρκική εισβολή με την κωδική παρότι η τουρκία υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για εισβολή, αλλά για «ειρηνική επέμβαση», ώστε να επανέλθει η συνταγματική τάξη μετά το. 20 ιουλίου, 2021 20.07.2021 • 21:18. «γιατί δεν έχουμε ακόμα ειρήνη; 44 χρόνια μετά δεν ξεχνούμε την εισβολή του αττίλα στην κύπρο και την κατοχή μέχρι και σήμερα μεγάλου μέρους του νησιού. Ἰουλίου 20, 2013 ἀπὸ τὸν/τὴν momyof6. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής δημοκρατίας. Αναρτήθηκε από εθνοκρατια στις 12:47 μ.μ. «χρωστάμε σ' όσους ήρθαν, πέρασαν,θ 'ρθούνε, θα περάσουν.

Γύρω στις 04:00 γυρίσαμε στις θέσεις διασποράς στο στρατόπεδο της ελδυκ. Την επομένη, 21 ιουλίου, οι μάχες στην κύπρο συνεχίζονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής. Atilla harekâtı, επιχείρηση αττίλας) ήταν. Διάβολε γιατί δεν πήραμε το κιόνελι

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΑΤΤΙΛΑ - 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΑΤΤΙΛΑ - 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ... from hellas-now.com
Οι πολεμιστές της λευκωσίας, οι φαντομάδες και οι προδότες! Κριτές θα δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί» έλεγε ο εθνικός ποιητής κωστής παλαμάς. Σήμερα συμπληρώνονται τριανταεννέα χρόνια από το μαύρο πρωινό της 20ης ιουλίου του 1974, όταν οι ορδές του αττίλα εισέβαλαν στην κύπρο, σκορπώντας το θάνατο και την καταστροφή. Με τη δράση της βάζει το λιθαράκι της για να κρατά τη ψηλά το φρόνημα, τον πόθο της επιστροφής και να μυεί τους. Δεν ξεχνω τη μητέρα μου η οποία, όταν ήμουν μαθητής και τη ρώτησα ποια ήταν και τι απέγινε η καλύτερη παιδική της φίλη, μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ασταμάτητα δάκρυα πως βρέθηκε βιασμένη και κομματιασμένη σε ένα παλιό σκουριασμένο βαρέλι. Πριν 46 χρόνια η τουρκία, παίρνοντας αφορμή από το πραξικόπημα που διενήργησε η στρατιωτική κυβέρνηση των αθηνών στις 15 ιουλίου 1974, με το. «χρωστάμε σ' όσους ήρθαν, πέρασαν,θ 'ρθούνε, θα περάσουν. H τουρκική εισβολή στην κύπρο το 197415 (τουρκικά:

Ανδρέα σε απόσταση μεγαλύτερη των 12 νμ και κατευθύνονται προς κυριακή 21 ιουλίου 1974.

Ἰουλίου 20, 2013 ἀπὸ τὸν/τὴν momyof6. Επίσης δεν ξεχνούμε ότι το δρόμο για την τουρκική κατοχή τον άνοιξε η χούντα στην ελλάδα, με την ανατροπή της εκλεγμένης και δημοκρατικής κυπριακής κυβέρνησης του. Σήμερα, 20 ιουλίου, ο απανταχού ελληνισμός θυμάται μια θλιβερή επέτειο της ιστορίας του· την τουρκική εισβολή στην κύπρο το 1974. Ανδρέα σε απόσταση μεγαλύτερη των 12 νμ και κατευθύνονται προς κυριακή 21 ιουλίου 1974. Ο κυπριακός ελληνισμός τιμά σήμερα τους πεσόντες της βάρβαρης τουρκικής εισβολής και καταδικάζει σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα, φοιτητικές παρατάξεις και άλλα οργανωμένα σύνολα καταδικάζουν την τουρκική εισβολή του 1974 και τη συνεχιζόμενη κατοχή. Κριτές θα δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί» έλεγε ο εθνικός ποιητής κωστής παλαμάς. «γιατί δεν έχουμε ακόμα ειρήνη; Φοιτητής με άδεια παραμονής ανανεώσιμη ετησίως, αγχωμένος κάπως γιατί το διαβατήριό μου έληγε σε μερικούς μήνες και δεν ήξερα αν θα μου το. Με τη δράση της βάζει το λιθαράκι της για να κρατά τη ψηλά το φρόνημα, τον πόθο της επιστροφής και να μυεί τους. Την επανένωση της νήσου και του συνόλου του κυπριακού λαού, στο πλαίσιο των αποφάσεων του οηε, χωρίς εγγυητές και κατοχικά στρατεύματα.» δεν ξεχνάμε την εισβολή στην κύπρο, τους νεκρούς και αγνοούμενους. Σάββατο 20 ιουλίου 1974 , ώρα 00:15. Τη χώρα τους την αγαπούν με πάθος. Όλοι όσοι ευθύνονται θα πρέπει να δικαστούν σε διεθνή δικαστήρια για εγκληματικές πράξεις.

Πωσ οι τουρκοι εχασαν 80 ανδρεσ 20 ιουλιου. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής.

Posting Komentar

0 Komentar